Ügyesen terelték dákóval a színes golyókat

A Magyarországi Német Nemzetiségűek Egyesülete Dombóvár és a Dombóvári Német Nemzetiségi Önkormányzat 2022. november 19-én nemzetközi biliárdversennyel emlékezett a civil szervezet két egykori tagjára, Raffai Nándorra és Wilhelm Krögerre.

A két nagyszerű játékos állandó résztvevője volt a korábbi megmérettetéseknek, melyeken remek eredményeket értek el: többször győztek, vagy szereztek értékes helyezéseket. A Német Közösségi Házban rendezett mostani vetélkedőn magyar, német és horvát résztvevők mérték össze a tudásukat. Az indulók a mérkőzések megkezdése előtt mécsest gyújtottak egykori klubtársaik tiszteletére.

A Raffai Nándor Egyéni Emlékversenyen Magyar Imre diadalmaskodott, a második helyen Szekeres Zsolt végzett, harmadikként pedig Frucht Ferenc zárt.

A Wilhelm Kröger Páros Emlékversenyen a tavaly elhunyt biliárdos özvegye, Katja Kröger végezte el az első lökést, amivel útjára indította az asztalon a golyókat. A győzelmet a Szabó Attila-Frucht Ferenc duó szerezte meg Magyar Imrét és Gerhard Seidelmannt megelőzve.