Tisztelt Dombóváron élő német nemzetiségűek!

Ritter Imrének, a német nemzetiségi lista 1. helyezettjének a felhívása

2014-től nemzetiségi szószólóként, 2018-tól pedig független országgyűlési képviselőként dolgozom a parlamentben a hazai német nemzetiségért. Az elmúlt közel nyolc évben a nemzetiségi élet szinte minden területén olyan jelentős pozitív változásokat tudtunk elérni az országgyűlési képviselet segítségével, melyre előzetesen senki nem gondolt, talán nem is álmodott.

Ennek az eredményes és hatékony munkának köszönhetem azt, hogy a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata a 2022-es parlamenti választásokra a német nemzetiségi lista első helyére ismét nekem szavazott bizalmat.

Ahhoz, hogy a munkámat az országgyűlésben a leghatékonyabban és a legjobb eredménnyel ismét független parlamenti képviselőként végezhessem, a 2022. április 3-i választáson újra el kell érjük a képviselői mandátumhoz szükséges nemzetiségi szavazatszámot.

Magyarországi német nemzetiségűek, álljatok ki magatokért és népcsoportotokért!

Ezért kérek mindenkit, hogy 2022. március 18-ig regisztráljon a német nemzetiségi névjegyzékbe az országgyűlési választásra kiterjedő hatállyal és 2022. április 3-án jöjjön el és szavazzon a német nemzetiségi listára!